Omgeving

Landsmeer is een klein plaatsje ten noorden van Amsterdam met een zeer goede bus- en metro verbinding naar het centrum van Amsterdam. Binnen 10 minuten met bus 319 en de metro vanaf Amsterdam Noord. Als u liever met de auto gaat dan kunt u in Amsterdam-Noord uw auto parkeren (gratis parkeerplaatsen bij NDSM terrein) en dan de pont naar het centraal station nemen.

Landsmeer zelf heeft een winkelcentrum, 2 supermarkten, een aantal uitstekende restaurants, mogelijkheden voor eenvoudige (meeneem)maaltijden en drie cafe’s.

Ook staan er 2 fietsen voor u klaar om de omgeving per fiets te verkennen. Er zijn fietstochten en wandeltochten die vanuit de voordeur beginnen.

Recreatiegebied het Twiske, het Ilperveld (Noorhollands Landschap) zijn op fiets binnen 10 minuten te bereiken.

Met de auto bent u in zeer korte tijd bij de Zaanse Schans, Volendam, Marken, Amsterdam.

Ook bestaat er de mogelijkheid om met ons een (eventueel zelf uitgestippelde) boottocht te maken. Er zijn zoveel mogelijkheden van Amsterdam tot Monnickendam, Volendam, Marken, Broek In Waterland etc.

In de winter, als het goed heeft gevroren, en u houdt van schaatsen, dan kunt u vanuit huis direct het ijs op en prachtige tochten maken. Dat is echt genieten!