Recensies

Deze reactie in ons gastenboek was zo leuk versierd dat we hem als foto hebben geplaatst. gastenboek

Wiebe & Martin
(19-04-2015)

Wir haben 3 wundervolle Tage bei Anja und Paul verbracht. Bereits der Empfang war sehr liebevoll, wie auch die Einrichtung des B&B. Es ist sehr ruhig außerhalb von Landmeer gelegen, Kühe, Pferde und Schafe grasen auf den umliegenden Weiden, es gibt viele Wasservögel. Unschlagbar ist das Frühstück (Brot, Brötchen, Marmelade, Käse, Wurst, Ei, frisches Obst, Joghurt,…), welches bei schönem Wetter auch im Garten serviert wird. Dieser kann generell genutzt werden. Zur Personenfähre nach Amsterdam sind es mit dem Auto 10 min, die Fähre benötigt 15 min bis zur Anlegestelle direkt am Hauptbahnhof.
Einfach ein spitzenmäßiges B&B!!

Jürgen
(30-08-2013)

Hallo Anja,

nogmaals hartelijk dank voor jullie meer dan goede verzorging waardoor het mogelijk was om de monstertocht op een goede manier tot een goed einde te brengen. Wij zijn zondagmiddag om 14.30 uur in redelijk goede staat in Leeuwarden gearriveerd. Het meer dan voortreffelijke ontbijt en de goede nachtrust en uw hartelijke ontvangst heeft zeker bijgedragen aan het feit dat we deze tocht hebben kunnen volbrengen. De streek waarin uw Bed & Breakfest is gelegen en de locatie die prima proper en is een mooie gelegenheid om nog eens een keer terug te keren samen met mijn vrouw om te fietsen en te genieten.
Nogmaals dank en ik hoop in de toekomst nogmaals van uw gastvrijheid te kunnen genieten.

Marcel van Liere en Angelo

Wij keren zeer tevreden terug naar België. Niets anders dan positieve commentaar. Zeer lekker en uitgebreid ontbijt, nette kamers. Vooral de stilte is hier overheersend. Ideaal om na een druk dagje Amsterdam tot rust te komen. Een aanrader dus!

Tim en Leen uit Brasschaat (België)
(4-05-2013)

Na ruim 20 kilometer lopen belandden we gisteravond op deze schitterende plek. Prachtig uitzicht aan alle kanten, mooie zonsondergang. De ontvangst was hartelijk en alles werd duidelijk uitgelegd. Het appartement is ruim en licht, je voelt je gelijk thuis. De stilte is overweldigend, zo vlak bij Amsterdam. We gaan zo genieten van het ontbijt, dat zit wel goed, als ik de andere gasten lees. Ik ga dit adres zeker tippen bij de Stichting LAW voor het Trekvogelpad. Een uitstekend adres!

Klaas en Marijke uit Enkhuizen
(2-05-2013)

Wat hebben wij genoten. Twee zussen een weekend op de fiets naar Landsmeer. En op deze leuke B&B mochten overnachten. Zéér gastvrij, leuke ruime locatie, ziet er nieuw en vrolijk (het behang) en verzorgd uit. Heerlijk ontbijt, zeer uitgebreid. In een woord gewoon…..TOP Ga zo door.
Wij wensen jullie véél succes in de toekomst met deze prachtige B&B.

José uit Opmeer
Miranda uit Zuidermeer
(20-04-2013)

Proficiat met jullie B&B. Alles is tiptop in orde en uiterst verzorgd. We kregen fijne tips voor uitstappen in de onmiddellijke omgeving. De Zaanse Schans en Volendam vielen ons erg in de smaak. Vandaag bezochten we in Amsterdam het Anne Frank huis (we moesten 45 minuten aanschuiven maar het is een echte aanrader!) en Madame Tussauds: we maakten er toffe foto’s. De parkeertip en gratis overzet met de veerboot tot aan het centraal Station zorgden ervoor dat we zonder parkeerdrukte toch meteen in het hartje Amsterdam zaten. Veel succes gewenst!

Anja, Wim en Stien uit Vleteren (België)
(11-04-2013)

Wij waren de eerste gasten het was geweldig. Echt een aanrader. Heerlijk geheel eigen onderkomen.
Uitgebreid ontbijt. Rustiggelegen. In een prachtig natuurgebied!

F. Hoorn
(25-12-2012)